Boek Huis van Liefde

Het Huis van Liefde. De plek waar we heen gaan als we sterven. De hemel. Bron. Woonplaats van Ziel. Als het Huis van Liefde inderdaad Woonplaats van Ziel is, dan is de hemel niet ver weg. Dan is het ‘gewoon’ hier op aarde. Dit boek beschrijft het Huis van Liefde op een praktische én spirituele manier.

Begin 2020 kreeg ik de diagnose uitgezaaide eierstokkanker. Na een jaar vol wonderen van heling, herstel en liefde, bleek de ziekte begin 2021 teruggekeerd. Dat moment bleek echter óók het startschot voor de LeesMala Huis van Liefde. Dat is een blog waarin ik in 108 Kralen van Wijsheid drie maanden lang online schreef. Mijn gedachtenspinsels, woordenweefsels, poëtische mijmeringen en bronnen van inspiratie over sterven, dood, wedergeboorte, leven en liefde. Het boek Huis van Liefde is een naslagwerk over de thema’s sterven en dood uit de LeesMala.

Tot 2020 was ik werkzaam als senior communicatieadviseur in de GGZ. Daarnaast was ik actief als ritueelbegeleider en uitvaartspreker. Zowel vanuit persoonlijke als vanuit professionele interesse verdiepte ik mij in de praktische én spirituele kanten van sterven en de dood. Het boek Huis van Liefde nodigt je uit om na te denken over welke rol deze thema’s in jouw leven spelen, en brengt talloze handvatten om daarmee om te gaan.

Meer informatie over mij

Je kunt het boek Huis van Liefde vanaf 21 september bestellen via onderstaand formulier. De boeken worden uitgeleverd vanaf 31 oktober, de dag van de boekpresentatie.

Boek bestel formulier


  • Huis van Liefde kan worden besteld vanaf 21 september 2021 en wordt uitgeleverd vanaf 31 oktober 2021. Bestel je vóór de boekpresentatie op 31 oktober 2021, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Als je aanwezig bent bij de boekpresentatie, reik ik hem graag persoonlijk aan je uit.
  • Prijs: