LeesMala Huis van Liefde

LeesMala Huis van Liefde
LeesMala Huis van Liefde

Beweging en verandering zijn de enige constanten in het leven. Net zoals er maar één zekerheid is: De Dood. Maar wat is De Dood? En wat is leven, en sterven? Wat is liefde? De LeesMala Huis van Liefde bestaat uit 108 dagelijkse mails over sterven, dood, wedergeboorte, leven en liefde.

Begin 2021 vernam ik dat er (weer) kanker in mijn lichaam zit, en dat het er in medische termen niet goed uitziet. Ik wist dat ik op weg ging naar het Huis van Liefde. Het gaf me troost, kracht en hoop om dit te kunnen doen in de vorm van een LeesMala: een mala is een gebedsketting met 108 Kralen. De LeesMala bestaat uit 108 dagelijkse mails over sterven, dood, wedergeboorte, leven en liefde die je na aanmelding dagelijks in je mailbox ontvangt.

Je leest, beweegt en leeft mee met mijn gedachtenspinsels, woordenweefsels, poëtische mijmeringen en mijn Bronnen van inspiratie over sterven, dood, wedergeboorte, leven en liefde. Ik neem jou graag een stukje mee op mijn reis naar het Huis van Liefde.

‘Het gewone heilig maken en het heilige gewoon.’ Dat is wat ik doe in deze LeesMala, een boek in online vorm. Omdat het schrijven en uitbrengen van een ´gewoon´ boek mij misschien niet meer gegeven is. En omdat ik zo graag wil delen over sterven, dood, wedergeboorte, leven en liefde …

Bestel hier de LeesMala Huis van Liefde.

Boek Huis van Liefde

Het schrijven van de LeesMala voelde als een missie. Gelukkig is mij daarna óók nog de tijd gegeven een naslagwerk te maken over de thema’s sterven en dood.

In september 2021 verscheen het boek Huis van Liefde.