Onverwacht gevolg van een geboorte

Gisteren werd LeesMala Huis van Liefde 2.0 geboren en zoals dat met veel geboortes gaat, gebeurde er iets onverwachts 😊.

Ik zie dat er nieuwe volgers zijn op de blog van deze website, omdat ik een geboortebericht postte op social media. En pas later realiseerde ik mij, dat ik daarin óók een verwijzing doe naar deze website, vanwege het boek Huis van Liefde. 

Ik zal op deze website voorlopig echter niet (meer zoveel) bloggen. Voor de duidelijkheid heb ik de aanmeldmogelijkheid voor het volgen van de blogs hier verwijderd. Mijn dagelijkse dan wel wekelijkse blogs over sterven, dood, wedergeboorte, leven en liefde post ik op mijn persoonlijke blog Diadox.

Dus vind je het leuk, leerzaam, inspirerend, ontroerend, zingevend om mij te volgen, dan raad ik je van harte aan je op díe website aan te melden als volger.

En ben ik je Hier en Nu dankbaar voor de interesse die je in mijn verhaal en zielsmissie hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *